Grand Prix Of Luxembourg - NPC Regional

Dagen
Uren
Minuten

Grand Prix of Luxembourg zal plaatsvinden in Centre Culturel de Rencontre Abbaye de Neumünster, 28 rue Münster, L-2160 Luxembourg, Luxembourg op 3 juni 2023.

De weging is zaterdag 3 juni van 09.00 uur tot 11.00 uur, zorg dat je op tijd aanwezig bent. De wedstrijd is dezelfde dag op zaterdag 3 juni en om 13.00 uur start de wedstrijd.

Wij maken u erop attent dat bij eventuele afzegging van deelname er geen recht op teruggave van het inschrijfgeld is door de organisatie. U besteld de coach en toegangstickets via link2ticket en daar kunt u een Ticketgarantie afsluiten voor eventuele teruggave geld van tickets.

Wij maken u erop attent dat bij eventuele afzegging van deelname er geen recht op teruggave van het inschrijfgeld is door de organisatie. U besteld de Coach en Toegangstickets via link2ticket en daar kunt u een Ticketgarantie afsluiten voor eventuele teruggave geld van tickets.


Let op! Inschrijven bij de NPC Worldwide is verplicht:


Atleten kunnen zich na inschrijving bij de NPC Worldwide hieronder via de blauwe knop inschrijven voor de Grand Prix of Luxembourg:

Atletentickets True Beginner €45
Atletentickets  Novice € 55
Atletentickets  Open/Regional €75
Atletentickets  junioren/masters  €65
Atletentickets Wheelchair €65 

Coachtickets €85
Toegangstickets Presale €35
Toegangstickets €40 Aan de zaal
Kindertickets tm 12 jaar €12,50 (€15,- aan de zaal.)
Toegangstickets VIP €50

 

Deze wedstrijd wordt mede-mogelijk gemaakt door:

IFBB Professional League & NPC Benelux

Copyright © – IFBB Professional Leaugue & NPC Benelux

Website created by New Age Media

nl_NLDutch